KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Skrill Moneybookers je kanadska kompanija koja služi za slanje i primanje novca preko interneta, a može se koristiti za online kupovinu, a dosta je popularan kod kladioničara. Gotovo sve kladionice  imaju ovaj vid plaćanja u svojoj ponudi, a ono što je jako bitno je da su transakcije prilikom uplate i isplate iz kladionica besplatne, dakle nema nikakve provizije.  Prenos novca se vrši u realnom vremenu, dakle, istog momenta kada pošaljete nekome novac u Australiju on ga ima na raspolaganju na svom računu. Moguć je i transfer novca sa jednog na drugi račun, a provizija je 1.8% sa maksimalnim limitom provizije 18€.  To u praksi znači da na transakcije preko 1000€ (2.000€, 5.000€, 10.000€) provizija će iznositi 18€. Ukoliko imate ovako velike transakcije možete aplicirati za VIP tretman, a on će značiti da će vaše provizije biti znatno manje tako da ukoliko dobijete Golden Vip skrill će ograničiti svoju maksimalnu proviziju (fees) na samo 2€.

Registracija je besplatna i ne postoje nikakvi budući dodatni troškovi. Novac na vaš skrill nalog možete uploud-ovati preko vaše master ili visa kartice. Ukoliko želite da već sada otvorite račun možete to uraditi ovde.

prvi korak za registraciju

drugi korak za registraciju

Nakon popunjavanja ovih polja potrebno je potvrditi prijavu verifikacionim linkom koji ste dobili na adresu prijave. Poželjno je da dokumente pošaljee na opciju (uploud) koja se nalazi na traci i time verifikujete vaš identitet što će doprineti sigurnosti vašeg naloga i povećanju limita novca koji možete koristiti.

upluod novca

Sada je vaš nalog spreman za upotrebu i možete ga koristiti za online plaćanje. Skrill će vam ponuditi ukoliko to vi želite da napravite još čvršću zaštitu vašeg naloga  tako što ćete postaviti šestocifreni pin sačinjenu od brojeva ili  pak opcija telefonske provere. 

sigurnost

Ovim potezom ste osigurali da niko osim vas neće moći da upotrebi novac sa vašeg skrill account-a. Jedan savet svima je da kao password nikada ne koriste istu šifru kao u gmail-u ili yahoo nalogu.

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet