KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Detelina sa četiri lista je simbol sreće,  ali ja bih dodao i simbol dobitka. Programi funkcioniše tako što vrše obradu podataka kompletne ponude gotovo svih poznatih svetskih kladionica. 

surebet2

Za tako nešto ljudskom oku bi trebalo 20 godina, dakle sve utakmice i sve što postoji u njima, ukupno golova, hendikepi, korneri, žuti kartoni, pa čak i broj servis grešaka u teniskom meču svaka promena kvote se beleži i dobijate informaciju iste sekunde. Postoji nekoliko surebet programa na tržištu, ali ovaj je definitivno najpovoljniji i ima najbolji odnos za cenu/kvalitet.

Teško ćete naći kladionicu koju ovaj server ne obrađuje,  a možete ga manuelno podešavati prema svojim potrebama. Na primer, ako ste deponovali novac u 12 kladionica i želite da pratite surebet opklade samo između tih kladionica podesićete u parametrima upravo njih.
Takođe, možete podesiti koje sportove želite pratiti. Moj vam je savet da se držite velikih sportova kao na fotografiji.

izbor spota

Ukoliko ipak postoji neka kladionica koja nije na spisku, a potrebna vam je, pogledajte u odeljku Bookmakers with the same line (blizanci) jer postoje kladionice koje usko sarađuju pa imaju kompletno istovetan server za kvote. Na primer Unibet i 888sport, Tipiko i Rivalo, Bwin i Gamebokers i sl. Pored osnovne namene ovog programa, a to je svakako surebet postoje još dve opcije middles i value bet.

 izbor kladionica

Valuebet program radi po svom nekom proračunu pa može reći da je recimo kvota na neku određenu utakmicu ima value 107% što znači 7% više nego što je po proceni kompjutera realna.

Middles je posebna kartica i ona traži kako mi to u kladioničarskom žargonu kažemo ,,sendvič“. Tu pre svega mislim na košarkaške utakmice gde program traži razlike u zadatim granicama za poene i hendikepe. Pa će vam program izbaciti da u jednoj kladionici imate granicu na košarkaškom meču 165.5 po kvoti 1.95 više poena, dok druga kladionica za isti taj meč daje  granicu 167.5 i kvotu 2.05 za manje poena (obavezno pročitajte pravila kladionice i proveriti da li se računaju eventualni produžeci).

Sajt je vrlo pregledan, bez nepotrebnih reklama, piše tačno ono što nam treba, a to su utakmice u grešci, početak odigravanja, kvote, kladionice u kojima je ponuda i eventualni procenat zarade. Ukoliko kliknete na meč, program će vas sam proslediti do sajta kladionice i raspakovati željenu utakmicu. Ukoliko ste još upalili automatsko logovanje proces će biti još brži, pa tako u svega nekoliko sekundi možete postaviti opkladu. Nisam siguran da li kladionice imaju neke softvere ili je nešto drugo u pitanju, ali za pojedine kladionice ne funkcioniše ovaj sistem, pa morate raditi ručnu pretragu.

Još jedan oprez prilikom rada na surebet programu je na situaciju da ukoliko vam program prepozna utakmice sa zaradom preko 10% obavezno preispitajte da li je sve u redu. Kladionice u svojoj ranoj postavci kvota za neke događaje koji počinju za nekoliko dana umeju pogrešno postaviti kvote, pa tako umesto da domaćin bude favorit  po recimo kvoti 1.5, to ipak bude gost. Surebet program će prepoznati taj meč kao potencijalnu zaradu od recimo 70%, ali budite oprezni jer će 99% kladionica ovu opkladu i ukoliko je uplatite računati po kvoti 1 gde je bila greška, a drugu kvotu koja je realna ćete kockati (poželjno je podesiti limit na maksimalni surebet do 10%). Ja sam nahvalio program kao da je moj, ali možete uči i probati kako radi program besplatno, ali će vam program automatski ograničiti vidljivost surebet utakmica samo sa zaradom do 1%. Moj vam je savet da prvo platite jedan mesec i probate, a ukoliko vam se svidi kupite dugoročniju pretplatu jer je još povoljnija.

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet