KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Ovaj tekst namenio sam profesionalnim kladioničarima. Pomalo rizičan, ali ko je u ovom poslu duže mislim da se na taj osećaj već odavno navukao. Možda će izgledati kao da sam glasilo nekih tipstera ili da promovišem igranje na nekim stranicama, ali ovde ću izneti samo činjenice pa neka svako za sebe donese zaključak. Kada kažem profesionalno klađenje, onda definitivno moram isljučiti sve evropske kladionice, 10bet, bet365, 188 bet,  Marathon  i sve ostale kladionice koje se jednostavno boje da prime neke ozbiljne uplate.  Neke od ovih kladionica imaju limite sa profitom do kojih kada stignete dobijate šut kartu. Šta ja mogu reći kada su mi za 4 meseca zatvorili 21 Bet365 nalog? U daljem tekstu pričaću samo o PINNACLE i eventualno o drugim azijskim kladionicama SBO, IBC, o kladionicama koje su to u pravom smislu reči. Postoji nekoliko stranica koje nude usluge profesionalnih tipstera, a te stranice ih i same kontrolišu u smislu tačnosti kvota u vremenu objavljivanja, tako da je sve transparentno. Navešću tri poznate stranice: 

1.      http://www.betrush.com/verified/ 

2.     https://www.betadvisor.com/en/tipsters

3.     https://blogabet.com/tipsters

U aktuelnom vremenu postoji veliki broj tipstera. U moru ovih analitičara koji nude svoje usluge, najpametnije je tražiti one koji su već duže vremena na stranici i koji su konstantni sa svojim profitom. Tipstere koji daju opklade u Bet365 sam davno precrtao. Ostao je veoma mali broj pouzdanih, ali naravno da nije akcenat na kvantitetu, već na kvalitetu.

Tangut Arsu

Majstor za tursku ligu. Sa ovih neverovatnih 27% profita na celokupnu vašu uplatu i to na 227 postavljenih opklada možete ostvariti čitavo bogastvo. Svi tipovi su na Pinnacle kladionici i sa visokim limitom preko 3.000. Tangut je dosta popularan i kao što vidite prvi na betadvisor listi. Stoga, možete zaključiti da ima dosta pratilaca i da ovih 120 dolara ljudima ne predstavlja problem. Kvote umeju biti klimave posle objave njegovog tipa  i neophodno je brzo postaviti opkladu. Uplate su mu flat (uvek isti ulog) i predlaže da to bude 5% od vaše banke. Ja ga uplaćujem po 200 svaki singl i više sam nego zadovoljan.

tangut

Aris Papadopulos

Odličan tipster, najviše se bazira na najačih top 5 liga i na Engleske niže lige. Omiljena igra mu je over 2.5 ( 3+), a koliko mu to dobro ide možete videti po statistici. Ume postaviti svoj tip nekad i par dana pre odigravanja, da bi se uhvatila što veća kvota. Obavezno dobijate jedan mail obaveštenja da se pripremite za uplatu 5 mininuta pre samog tipa. Kvote posle njegove opklade padaju, ali to je do njegovih pratilaca koji uplaćuju ogromne uplate u azijskim kladionicama. Ako imate brze prste možete uhvatiti maksimalanu kvotu. Ja ga pratim po 200 svaki tip, a koliki će biti vaš unit odredite sami shodno vašim finansijskim mogućnostima. Imao je malu krizu na kraju januara, ali kada vidimo da na preko 300 opklada ima ROI iznad 20% to je za poštovanje.

aris

Darius Kinder

Kvalitetnog košarkaškog tipstera je jako teško pronaći, a naročito da bude konstantan.  Ja bih izdvojio Darius Kindera koji svoje tipove objavljuje samo na Pinnacle ima respektabilni ROI 12% na oko 500 opklada. Mesečno možete očekivati negde oko 50-60 tipova i kvote se mogu pohvatati.  Njegova puna cena na sajtu je 129$ za mesec dana. Poruke ćete dobijati na mail sa svim detaljima o uplati.

darius kinder

Hokej

Hokej nikada nisam voleo igrati, ali sam počeo pre par meseci na preporuku jednog prijatelja. U pitanju je Rus koji tipuje mečeve regionalnih liga KHL, MHL i VHL kao i američki NHL sve isključivo na Pinnacle-u. Jasno se na njegovom grafikonu vidi konstantan i siguran profit iz meseca u mesec bez oscilacija. Jedina  moja zamerka može  biti postavljanje tipova iz VHL lige koja na Pinnacle-u ima jako nizak limit i veoma brzo  skliznu kvote, ali ti mečevi su retki u poslednje vreme. Cena njegove pretplate na sajtu je 67$.

rus

Devilman

Tipster koji je zainteresovao sve ljude sa svojim sjajnim tipovima, a njegov ROI je preko 20%.

devilman

Na vezi imam i jednog odličnog teniskog tipstera koji poseduje odlične insajderske infomacije. Nisu to nikakvi namešteni mečevi, on je  bivši igrač koji ima dosta kontakata sa trenerima i igračima. Pretežno tipuje mala tržišta ITF turnire i obično igra na austajdera sa papira. Rezultati su mu iznad proseka i veoma se isplati pratiti ga. Njegove utakmice se obično mogu naći na Bet365, a ponekad na Pinnacle-u. Tipove daje neposredno pre početka meča i kvote ne padaju. Limiti se na Bet365 kreću od 250 do 500 za ove turnire, ali obzirom da se uvek kladi na autsajdera koeficijent  je nekad i preko 3 onda je to sasvim dovoljno.  Zatvaranje naloga je sasvim uobičajena praksa ako napravite seriju od nekoliko pogodaka na Bet365, pa je poželjno pripremiti više naloga za uplatu kao rezervu.

teniser

Da bih zagolicao maštu ubaciću svoju statistiku od prošle godine gde sam za 45 dana uspeo ostvariti profit od 13.500€  i ROI na celokupnu uplatu 17.1%.

prosport2

 

Ovaj program prikazan na slici naziva se prosportmakeret i veoma je funkcionalan. Statistika na sportmarketu je odlična i mogu se praviti razne pretrage, ali u suštini to je jedino dobro kod njih.  Nisam dobio nikakavu pogodnost niti neki bolji status iako sam im napravio obrt od preko pola miliona Naplaćivali su mi proviziju na svaku uplatu i isplatu! Da ne bude sve tako crno sajt ima ugovor sa trejderskim sajtom betfair i provizije su samo 2.5% na dobitne opklade u poredjenju sa provizijom koju bi vam uzeo sajt da igrate direktno preko svog naloga (5%-7%). U ponudi takodje imaju i ponudu sa trejderskih sajtova matchbook i betdaq.

Dugi niz godina sam u kladioničarskom svetu i posedujem mnoštvo kontakata, između ostalog i sa istaknutim svetskim tipsterima. Tipove svih gore navedenih tipstera, ali i još mnogih drugih, možete dobiti znatno jeftinije od zvaničnih cena na njihovim sajtovima. Za sve detaljnije informacije obratite mi se lično u navedenom kontaktu, a ja ću vam blagovremeno i u što kraćem mogućem roku dati odgovor i detaljno pojašnjenje.

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet