KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Mnoge kladionice daju freebet opklade svojim igračima. U nekim je to umesto bonusa dobrodošlice, dok neke kladionice daju svojim stalnim igračima kao zahvalnost za lojalnost. Uvek se free bet opklade vezuju sa nekim uslovima koje morate ispuniti.  Opet, zavisno od kladionice oni su različiti, pa je poželjno pročitati uslove i strogo ih se pridržavati jer prilikom kršenja nekih od pravila, kladionice zadžavaju pravo da ponište free bet. Postoji nekoliko metoda kako da ovu free bet opkladu pretočite u pravi novac. Ako vas kladionica uslovi da morate odigrati tiket sa više događaja i to podrazumeva 2,3 ili 4 događaja. Sastavite tiket tako da se vremena odigravanja utakmica ne poklapaju, igrajte jače lige jer su marže kladionica tu najmanje i pokušajte da nađete utakmice i igre za koje ćete moći da odigrate protivopkladu u drugoj kladionici i da što manje izgubite. Na primer, igrate 1 kvota 1.9,  a za X2 imate kvotu 1.9 vi ste na gubitku 5%, ali obzirom da je prva opklada postavljena bonus novcem  ipak ćete zadržati 95% novca od free bet-a.  U nekim slučajevima možete naći kvote koje plaćaju i preko 100% ali za to vam je potreban surebet program.  Ako sa free bet tiketa prođe prvi meč morate ponovo igrati kontra opkladu i tako sve dok se tiket ne završi. Potrudite se da tiket odigrate tako da će pasti u kladionici koja vam je dala free bet, jer ćete na taj način biti zadovoljni i on i vi.  

unibet

Unibet je danska kladionica sa licencom dobijenoj na Malti. U svojoj ponudi ima free bet bonus za nove igrače do 25€. Neophodno je da se registrujete na Unibet kladionici, položite svoj depozit i uplatite prvu opkladu u vrednosti od 25€. Ukoliko je vaša opklada gubitna ispunili ste jedini uslov da dobijete free bet bonus. Bonus možete koristiti za uplate na sportske događaje sa kvotom većom od 1.4. Pre isplate bonus novca neophodno je prapraviti obrt (rollover) od 125€.

efbet

Efbet je bugarksa kladionica sa urednom licencom za klađenje na Malti. Svojim izgledom podseća na poznatu Bet365 kladionicu, ponuda je veoma dobra kao i kvote. Uplate se mogu vršiti preko elektronskog novčanika skrill-a i neteler-a, a prilikom isplate kladionica naplaćuje proviziju od 3%. Umesto bonusa dobrodošlice kladionica nudi mogućnost freebet-a koji će biti pripisan na vaš račun odmah nakon depozita.  Bonus na free bet je 25%, a maksimalni iznos je 100€. To znači da maksimalno iskorišćenje je ako uplatite 400€ depozita i u tom slučaju bi dobili ovih 100€. Sa free bet-om se mogu igrati sve opklade sa koeficijentom preko 1.5, a uslov za obrt (rollover) je 1500€.

 

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet