KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Bonus dobrodošlice je uvršten kao promocija u većini kladionica i služi za privlačenje novih korisnika. Obično se bonusi kreću od 25€ do 100€, a u nekim kladionicama čak do 200€ (10bet). Taj novac će vam u nekim kladionicama biti pripisan odmah nakon uplate depozita, dok na nekima morate ispuniti uslove za njegovo dobijanje.  Kladionice će od vas zahtevati da napravite određeni obrt (rollover) novca  3,4 pa u nekim slučajevima i do 12x u odnosu na vaš depozit.  Navešću primer jedne nepovoljne kladioniće Betrally gde na uloženih 100€ na vaš račun će leći još dodatnih bonus 100€, ali ćete biti uslovljeni da napravite obrt od čak 2.000€ pre nego što zatražite novac za isplatu. Da stvar bude još teža uslov je da svaka vaša kvalifikacijska opklada mora imati 3 meča na tiketu i to sa minimalnom kvotom 1.5.  Ukoliko prekršite ovo pravilo i počnete da igrate single sa ovim novcem imaju pravo da vam zaplene sav novac usled kršenja pravila. Naveo sam ovaj primer da shvatite da ovo nije šala i pre otvaranja računa dobro pročitajte uslove na koje pristajete da igrate. Jedan od lakših bonusa je kladionica Bet365 koja daje bonus 100% do 50€ za nove igrače sa prostora Crne Gore i Bosne, a uslov je da depozit i bonus novac (100€) obrnete 3 puta, a kao kvalifikacija se računaju svaka uplata sa kvotom većom od 1.5. Obzirom da u svakom trenutku Bet365 možete naću na surebetu sa azijskim kladionicama ovaj bonus je vrlo lako okrenuti. U daljem tekstu prikazaćemo neke od zanimljivih bonusa dobrodošlice koji se odnose na nove igrače iz Srbije.

 

cashpoint

Cashpoint je nemačka kladionica sa licencom za igru na Malti. U svojoj ponudi ova kladionica ima bonus dobrodošlice 100% u visini depozita do maksimalnih 100.  Da biste ispunili uslove za njegovo dobijanje neophodno je da iznos vašeg depozit uplatite 8 puta na opklade sa minimalnim koeficijentom 2.0.  Posle ispunjenja rollover-a na vaš račun će leći bonus novac koji možete ukoliko želite podići odmah sa računa. Bonus važi za sve zemlje u regionu i neophodno je uslov obrta ispuniti najviše za 60 dana.  Kvote su prosečne, a moguće je pronaći i dosta surebet opklada obično kontrirajući u Pinnacle i SBO.

sbobet

SBO je azijska kladinica sa sedištem na Filipinima. Odlikuje se fantastičnim kvotama, naročito na azijske hendikepe što je zaštitni znak ove kuće.  U svojoj ponudi ima bonus dobrodošlice od 15% do maksimalnih 200€. Da biste ispunili uslov za bonus neophodno je da iznos vašeg prvog depozita uplatite 14 puta, a računaju se sve opklade osim live bet-a, azijskih hendikepa manjih od 0.5 (0.25, 0) i void opklada. Nakon ispunjenja rollover-a neophodno je da sačekate 72 sata i bonus novac će biti pripisan na vaš račun.  Ovaj bonus je veoma povoljan za sve igrače koji imaju veliku banku i iskustva u klađenju. Za one sa manjom bankom je bolje da dobro prouče pravila bonusa jer ukoliko zaglavite sa mnogo novca na SBO i tražite prevremenu isplatu kladionica će vam napratiti proviziju od čak 10%. Ovo je po mom mišljenju najbolji bonus koji postoji jer pored izvlačenja bonusa igranjem u SBO možete pronaći pregršt surebet opkalda kojima ćete dodatno zarađivati i ujedno praviti obrt. Rok za ispunjenje rollovera je 60 dana.

10bet

10bet je britanska kladionica sa dobro reputacijom i sasvim zadovoljavajućim kvotama, naročito na azijske hendikepe.  Ponuda je vrlo bogata, kako za fubal tako i za ostale sportove.  U svojoj ponudi imaju bonus dobrodošlice od 50% do maksimalnog iznosa od 200€. Prilikom uplate neophodno je upisati bonus kod FD200 i ukoliko uplatite 400€ možete ostvariti maksimalnih 200€ bonusa. Uslovi za ispounjavanje obrta (rollover) je vrlo komplikovan. Da bi isplatili svoj bonus novac neophodno je da napravite obrt od 4.800€ po minimalnoj kvoti od 1.6 i u obrt se ne računaju igre na azijski hendikep i igra na golove. Takođe, maksimalni obrt po jednoj opkladi može biti najviše 50% od iznosa vašeg bonusa, u ovom slučaju 100€.  Ukoliko niste veoma iskusni u bonus huntingu ne preporučujemo da se upuštate u ovaj bonus. Vidimo kako nas kladionica usmerava da igramo upravo one igre gde im je marža najveća i time ovaj veliki bonus gubi na značaju.

bet at home

Bet at home je kladionica koja se dosta dugo reklamira na našim prostorima. Imaju stranicu prevedenu na srpski jezik i vrlo je pregledna. Bonus dobrodošlice od 50% do maksimalnih 100€ će vam biti automatski dodat na račun, a neophodno je da prilikom prvog depozita upišete bonus kod FIRST. Za obrt neophodno je da vaš iznos depozit+bonus uplatite 4 puta na koeficient 1.7 i veći kako bi zatražili eventualnu isplatu. Nažalost ova promocija važi za sve zemlje baklana osim za Srbiju.  Ukoliko prekršite pravilo da preko jedne ip adrese otvorite više naloga možete očekivati zaplenu vašeg novca i suspendovanje naloga.  Koristite neki od vpn server-a i striktno vodite računa o ip adresi.

Bet365

Bet365 postoji jedan od najlakših bonusa za sve bonus huntere.  100% bonusa do maksimalnih 50€ se ostvaruje tako što prilikom prvog depozita upišete bonus kod koji dobijete prilikom registracije. Neophodno je napraviti obrt od 300€ i to po kvoti od 1.5 i većoj. To je vrlo lako uraditi bez gubitka jer je Bet365 kladionica stalno na surebetu sa azijskim kladionicama Pinnacle i SBO. Nažalost, bonus trenutno nije dostupan za Srbiju, odnosno od regiona u promociju su uključene samo Crna gora i Bosna. Za igrace sa nemackog govornog podrzucja bonusi dobrodoslice su do 100€, dok je za igrace iz Velike Britanije ove godine velika promocija za bonus dobrodoslice u visini 200£

Betrally Bonus

Registrujte se na Betrally kladionicu kao novi igrač i uzmite 100% donus do maksimalnih 100. Prilikom uplate prvog depozta neophodno je da upišete bonus kod 100RALLY. Morate napraviti jednu opkladu sa vašim postojećim depozitom da bi vam nakon završetka bio pripisan bonus novac. Da bi ispunili kvalifikaciju za podizanje novca neophodno je da svoj depozit+bonus obrnete najmanje 10 puta na opklade sa minimalno 3 ishoda i minimalnim koeficijentom na tiketu 1.5 i sve to za najviše 90 dana. Ako pokušate da pored ovog upozorenja odlučite da igrate singl opklade može se dogoditi da vam betrally suspenduje nalog ili ga limitira što će još više otežati ovaj proces. Dobro procitajte opsta pravila pre otvaranja naloga.

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet