KOCKARINO

Ako se želite sigurno kladiti

kalkulator

Pretraga

hXb2Vjwb 400x400
10bet3

Ova stranica je otvorena da odgonetne večito kockarsko pitanje da li se na kladionici dugoročno može biti u plusu. Na sreću svih vas, odgovor je potvrdan. Put do uspeha je postepen, ali zagarantovan, a od vas se očekuje smirenost, koncentracija, vreme i novac u vidu početnog kapitala. Opširno ću objasniti tri metode pomoću kojih možete doći do sigurne zarade, a to su:

  1. surebet opklade (arbitraža);
  2. korišćenje bonusa dobrodošlice (ovaj vid podsticaja nude mnoge kladionice kako bi privukle nove igrače);
  3. freebet opklada (takozvana ,,besplatna opklada“ koju kladionice daju svojim najlojalnijim igračima).

Potrudiću se da što preciznije objasnim kako svaki od ovih načina sigurne zarade funcioniše u praksi. Za one koju su amateri kada su opklade u pitanju tu su i tutorijali u kojima se govori o nekim najosnovnijim pojmovima, kao što je pojam surebet-a, spisak kladionica u kojim je pogodno igrati tu igru, ali i nekoliko saveta ako poželite da ,,igrate“ poene igrača (ova igra je u velikoj ekspanziji).

Za one napredne kladioničare sa većim početnim kapitalom pripremio sam odeljak pod nazivom PROFESIONALNI TIPSTERI, gde mogu  videti  da postoje ljudi koji na dužem vremenskom periodu mogu imati visok postotak pogodaka i praviti konstantan prihod od preko 25% od celokupnog uloženog novca. Na stranici takođe imate forum gde ćemo zajedno diskutavati o raznim temama, obaveštavati se o aktuelnim promocijama kladionica, eventualnim problemima igrača i svim drugim stvarima vezanim za sportsko klađenje i za kladionicu uopšte.

pinnacle

Pinnacle je van konkurencije najbolja kladionica na tržištu i to sa najvećim kvotama kao i najvišim limitima za uplatu. Ova kladinica vas nikada neće blokirati, niti limitirati, a ono što je najvažnije ova kladionica podržava arbitražu (surebet opklade). Iz dana u dan ponuda ostalih spotova i liga je sve šira, a sve veći broj događaja se može igrati uživo. Prevashodno, ovu kladionicu igrači koriste za singl opklade, ali u ponudi kladionica nudi parlay opklade (klasičan tiket).  Marža na najjače lige se kreće do 2% pa tako možete naći kvote za neki meč na primer 0-2 gola kvota je 1.96  i za 3+ kvota je 1.96. Isti je slučaj i sa najjačom košarkaškom ligom NBA jer su kvote izvrsne, a možete ručno pomerati broj poena ili hendikep po vašoj želji. Svakako, ovo je nezaobilazna kladionica za svakog profesionalnog igrača.

sbobet

SBO je klasična azijska kladionica, registrovana na Filipinima. Može se pohvaliti odličnim kvotama na azijske hendikepe koji neretko za neke mečeve mogu biti najbolji na svetu u tom trenutku. Limiti su nešto niži od Pinnacle kladionice, ali su i dalje jako visoki. Ne mogu se pohvaliti baš sa ponudom ostalih sportova i tu su limit ii marže nešto lošije od konkurencije. SBO vam takođe neće zameriti ukoliko ostvarite ogromne profite, a takođe podržavaju i surebet igrače. Još jedna korisna pogodnost je da prilikom otvaranja novih računa SBO nudi 15% bonus na prvi depozit.

Bet365

Bet365 ima titulu najbolje kladionice na svetu. Tom epitetu najviše doprinosi širina ponude koje imaju za sve sportove, ogroman broj liga koje pokrivaju i bogatu live ponudu. Ako tome dodamo i bonus dobrodošlice od 100% na prvi depozit to je definitivno kladionica bez konkurencije. Ne mogu se baš pohvaliti velikim kvotama, ali to je jednostavno politika kladionice. Igrači sa naših prostora nisu baš na dobrom glasu pa su bonusi dobrodošlice dostupni samo za Crnu Goru i Bosnu, dok su Srbija, Hrvatska, Makedonija i Slovenija stavljeni na crnu listu za bonuse. Kladionica zna povremeno  da pokloni sedmnični bonus od 15 bez uslovljavanja kao podršku za lojalnost, a često pred početak engleske Premijer lige ponove promociju 100% bonusa i za postojeće korisnike. Ovo je još jedna kladionica sa spiska iz kategorije obaveznih za svakog profesionalnog kladioničara.

surebet

Surebet program je još jedna neophodna alatka svakog uspešnog kladioničara. Detelina sa četiri lista je simbol sreće, ali bih dodao da je i simbol dobitka. Program funkcioniše tako što vrši obradu podataka kompletne ponude gotovo svih poznatih svetskih kladionica. Za tako nešto ljudskom oku bi trebalo 20 godina, dok ovaj server beleži sve utakmice i sve statističke podatke u njima. Ukupan broj golova, hendikepi, korneri, žuti kartoni, pa čak i broj servis grešaka u teniskom meču, svaku promenu kvote beleži i vi dobijate informaciju iste sekunde. Postoji nekoliko surebet programa na tržištu, ali ovaj je definitivno najpovoljniji i ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Teško ćete naći kladionicu koju ovaj server ne obrađuje,  a možete ga manuelno podešavati prema svojim potrebama birajući kladionice i sportove koje vi želite. Takođe, u programu postoje i napredne opcije middles i valuebet.

pinnaclebaner
188bet
sbobet2
surebet